• دوشنبه ۲ بهمن ماه، ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۹
  • دسته بندی : علمی و آموزشی
  • کد خبر : 9611-486-5
  • خبرنگار : 49007
  • منبع خبر : ----

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران مطرح کرد

لزوم بررسی مواد نگهدارنده فرآورده های گوشتی

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران بر لزوم بررسی مواد نگهدارنده فرآورده های گوشتی تاکید کرد.

محسن اعرابی در گفت‌و‌گو با ایسنا مازندران با اشاره به اینکه غذاهایی که در آن سوسیس، کالباس و پنیر پیتزا مشاهده می‌شود، کبد به صورت جدی آسیب می‌بیند، اظهار کرد: این غذاها خیلی چرب هستند و اسیدهای چرب اشباع دارند که موجب افزایش LDL کلسترول و بروز کبد چرب می شوند.

وی تصریح کرد: از سویی دیگر افزودنی ها و نگهدارنده هایی که در تهیه فرآورده های گوشتی مصرف می شوند گاهی بدون نظارت و بیش از حد مجاز مورد استفاده قرار می گیرد که موجب تجمع مواد سمی و آسیب به کبد می شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران خاطرنشان کرد: مصرف زیاد سوسیس،کالباس و پنیر پیتزا می تواند به کبد آسیب وارد کند و همچنین از طرفی دیگر نقش مواد نگهدارنده شیمیایی این محصولات نیز نیازمند بررسی بیشتری است .

اعرابی افزود: میزان فراوان سدیم در این محصولات آثار مخربی در بدن داشته و وجود ترکیبات شیمیایی مانند نیتریت سدیم که برای رنگ و بو در این نوع مواد غذایی هستند آسیب فراوانی را موجب می شود .

وی گفت: گاهی این ترکیبات در مواد دیگری مانند پنیر پیتزا، نوشابه و غیره هستند که نتایج نامطلوب در بدن بیشتر می شود

 


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: