• یکشنبه ۱ بهمن ماه، ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۸
  • دسته بندی : علمی و آموزشی
  • کد خبر : 9611-186-5
  • خبرنگار : ----
  • منبع خبر : ----

کارشناس تغذیه مطرح کرد

آسیب جدی بافت‌های کبد با مصرف «فست فود»

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت رامسر گفت: فست فود به سرعت تهیه و غذاهایی که در آن سوسیس، کالباس و پنیر پیتزا در آن استفاده می شود به بافت کبد آسیب جدی وارد می کند.

به گزارش ایسنا مازندران، محمدرضا قاسمی در همایش غذای سالم که در باشگاه تختی کتالم برگزار شد با بیان اینکه کمپین کشوری تغذیه و ترویج فرهنگ غذایی هر ساله از ۱۵ دی تا ۱۵ بهمن برگزار می‌شود و به دنبال کاهش وزن در مردم کشور است، اظهار کرد: مازندرانی ها به عنوان چاق ترین افراد در کشور محسوب می‌شوند و باید میزان چاقی بالا با تلاش کارشناسان بهداشت و درمان کاهش پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه پیاده‌روی همگانی در جامعه نهادینه شود تا چربی سوزی صورت گیرد، اظهار کرد: کاهش وزن موجب جلوگیری از ۵ بیماری منتهی به مرگ در بدن، سلامتی و جلوگیری از مراجعه به پزشکان می شود که کاهش هزینه های دولت را در بردارد.

قاسمی تصریح کرد: برای ترویج فرهنگ غذای سالم سفره سلامت تهیه شد و غذاهای فاقد پروتئین حیوانی که شامل سبزیجات و حبوبات می شود در آن قرار گرفت.

وی افزود: فست فود به سرعت تهیه و غذاهایی که در آن سوسیس، کالباس و پنیر پیتزا در آن استفاده می شود به بافت کبد آسیب جدی وارد می کند و خانواده ها باید با آموزش به فرزندان و تهیه غذای سالم از آسیب های جدی که موجب نفخ و ورم معده می شود جلوگیری کنند.


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: